ūüõćÔłŹ¬†Achteraf betalen bij meer dan 105 winkels

Achteraf betalen met Klarna, Afterpay, Riverty of Billink

Achteraf betalen winkels

Bij de onderstaande winkels kan je betalen met achteraf betalen

Achteraf betalen winkels

Bij bovengenoemde winkels kun je achteraf betalen. Zoals je kunt zien, zijn er genoeg winkels waar je achteraf kunt betalen. Dat komt omdat achteraf betalen erg populair is geworden. Bijna elke dag komen er nieuwe winkels bij. Dit is ideaal als u een groot item in de elektronicawinkel moet kopen, zoals een iPad, MacBook of een nieuwe tv. Maar achteraf betalen is ook ideaal voor “kleinere” aankopen, zoals nieuwe schoenen of sneakers of nieuwe kleding. Er zijn veel schoenenwinkels en kledingwinkels waar je kunt betalen.

Klarna winkels

Klarna is een van de bekendste methoden voor achteraf betalen. Een belangrijk voordeel van Klarna zijn de betalingstermijnen. U betaalt pas na 30 dagen. U kunt de rekening in 3 delen splitsen zodat u in 3 termijnen kunt betalen. Daarom zijn er veel Klarna winkels waar je achteraf kunt betalen. Deze winkels zie je in bovenstaand overzicht.

Riverty winkels

Afterpay Riverty is ook de populairste betaaldienst. Deze betaalservice wordt steeds populairder. Er zijn dan ook veel Afterpay winkels te vinden. Je vindt ze op deze site en in bovenstaand overzicht. Maar vergeet ook niet de Riverty winkels te bezoeken.

Gratis bezorgen

Verkrijgbaar bij veel winkels

Betalen binnen 30 dagen

Eerst ontvangen dan betalen

Buitenlandse shops

Ook buitenlandse winkels

100% Veilig winkelen

Klarna, Riverty, Billink en Afterpay