🛍️ Achteraf betalen bij meer dan 105 winkels

Achteraf betalen met Klarna, Afterpay, Riverty of Billink

kleding achteraf betalen

Achteraf betalen voor kleding

Betaal achteraf voor eerst ontvangen kleding en betaal dan – dit is een innovatief bedrijfsmodel van het in Californië gevestigde kledingbedrijf LuMee. De naam van het bedrijf is een woordspeling, omdat de oprichters willen dat consumenten het licht door hun producten zien. Hun primaire product is een verlichte telefoonhoes waarmee consumenten hun telefoons ’s nachts duidelijk kunnen zien wanneer ze hun zaklampen gebruiken. Om dit idee verder te promoten, biedt LuMee inkoopmogelijkheden voor consumenten. Eerst leveren ze het product en dan betalen ze ervoor.

Het bedrijfsmodel werkt omdat LuMee een kwaliteitsproduct levert voordat er om betaling gevraagd wordt. Veel consumenten houden van deze optie omdat ze het product kunnen uitproberen voordat ze beslissen of ze het kopen. Ze weten dat als ze het teruggeven, ze geen geld zullen missen. Dit is vooral handig voor kleding, omdat veel online shoppers graag kleding passen voordat ze het kopen.

Kleding achteraf betalen

Klanten houden ook van dit model omdat het hen in staat stelt items snel te ontvangen. Ze hoeven niet te wachten op bestelde artikelen en wachten op levering op hun huisadres. In plaats daarvan kunnen ze hun producten na ontvangst direct gebruiken. Omdat veel mensen van onmiddellijke bevrediging houden, is dit model erg populair bij klanten. Bedrijven kunnen dit model verbeteren door artikelen sneller en sneller te leveren dan nu het geval is.

Online shoppers houden ook van dit model omdat het hen tijd en geld bespaart. Ze kunnen pakken wat ze nodig hebben en gaan – het is niet nodig om terug te gaan naar een winkel of zelfs maar het huis te verlaten. Consumenten besparen ook op verzendkosten omdat LuMee deze artikelen rechtstreeks van de fabrikant naar de deur van de consument levert, zonder tussenstops. Dit bespaart tijd en geld voor consumenten die niet willen betalen voor bezorgdiensten die door andere bedrijven worden aangeboden.

Wil je dus kleding achteraf betalen. Kijk dan naar het overzicht wat wij op de site hebben staan. Zo weet je precies waar je moet zijn wanneer je iets specifieks zoekt.

Klarna en Riverty winkels

Consumenten houden van dit bedrijfsmodel omdat het hen in staat stelt een artikel te gebruiken voordat ze besluiten het al dan niet te kopen. Bovendien kunnen bedrijven dit model verbeteren door artikelen sneller te leveren in de huidige wereld van instant-bevrediging van online winkelen. Online shoppers besparen ook geld op verzendkosten, aangezien bedrijven retailers helemaal omzeilen ten gunste van directe leveringsdiensten van fabrikanten. Iedereen met een mobiel apparaat kan profiteren van dit innovatieve idee!

Bekijk snel de klarna winkels en riverty winkels zodat je weet waar je moet zijn als je een goede deal wil hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis bezorgen

Verkrijgbaar bij veel winkels

Betalen binnen 30 dagen

Eerst ontvangen dan betalen

Buitenlandse shops

Ook buitenlandse winkels

100% Veilig winkelen

Klarna, Riverty, Billink en Afterpay